Χάρισε από 2 εκατομμύρια λίρες σε κάθε κάτοικο του χωριού του!

Όχι μία αλλά βαρέλια ολόκληρα θα πίνουν στο όνομα του
Antonino Fernández οι 80 κάτοικοι του μικρού ισπανικού χωριού Cerezales del Condado στη βορειοδυτική Ισπανία κοντά στη χώρα των Βάσκων.
Κι αυτό διότι ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της γνωστής φίρμας μπύρας Corona, Antonino Fernández, που πέθανε πλήρης ημερών τον περασμένο Αύγουστο, τους άφησε στη διαθήκη του από 2 εκατομμύρια λίρες τον καθένα.
Η ιστορία του πολυεκατομμυριούχου ήταν ένα παραμύθι αφού ήταν το 11ο από τα 13 παιδιά της οικογένειας και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σχολείο σε ηλικία 14 ετών. Στα 32 του χρόνια μετανάστευσε στο Μεξικό και το 1949 έγινε διευθύνων σύμβουλος της Grupo Modelo που φτιάχνει την μπύρα Corona.
upl58381f75c5f44Άφησε 168 εκατομμύρια λίρες στους κατοίκους του χωριού που γεννήθηκε και τώρα χρησιμοποιούν τα χρήματα για να χτίσουν ένα πολιτιστικό κέντρο. “Δεν είχαμε πολλά χρήματα μέχρι τότε. Δεν ξέρω τι θα κάναμε χωρίς τον Antonino”, δήλωσε ο Maximino Sanchez που είναι ιδιοκτήτης μπαρ.
upl58381f5f08420
Η Corona Extra είναι η δεύτερη πιο σημαντική μπύρα σε πωλήσεις στις ΗΠΑ, με ετήσιες πωλήσεις 555 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο δισεκατομμυριούχος ήταν γνωστός για τη φιλανθρωπία του στην Ισπανία και έκανε πολλά πράγματα για να υποστηρίξει νέους με αναπηρία.
http://cyprustimes.com/2016/11/25/charise-apo-2-ekatommyria-lires-se-kathe-katiko-tou-choriou-tou/

cyprustimes.com
Share on Google Plus
To tzast-aout.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος, καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών. Τα θέματα του tzast-aout.blogspot.gr είναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία σας.

About Just Out

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου