Δείτε το τρέιλερ της νέας ταινίας του Σκορσέζε που έκανε 20 χρόνια για να γυριστεί.





Είκοσι οχτώ χρόνια μετά τον «Τελευταίο Πειρασμό», μεταφορά του μυθιστορήματος του Νίκου Καζαντζάκη στον κινηματογράφο, ο Μάρτιν Σκορσέζε τολμάει μία ακόμη βουτιά στα άδυτα του χριστιανισμού με το «Silence» («Σιωπή»).

 Η νέα, πολυαναμενόμενη ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε «Silence» βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Σουσάκου Εντο, το οποίο εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1966 και στην περίπτωση που δεν ανυπομονούσατε για τα Χριστούγεννα, η «Σιωπή» θα κάνει την πρεμιέρα της στις αίθουσες στις 23 Δεκεμβρίου, ώστε να συμπεριληφθεί για τα βραβεία της σεζόν. 

 Η ημέρα κυκλοφορίας θα φέρει τον Λίαμ Νίσον αντιμέτωπο με τον…εαυτό του και την κυκλοφορία του «A Monster Calls», ενώ την ίδια περίοδο ετοιμάζονται για «κινηματογραφική έφοδο» τα «Assassin’s Creed», «Passengers», «Sing» κ.α.










 ΠΗΓΗ
Share on Google Plus
To tzast-aout.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος, καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών. Τα θέματα του tzast-aout.blogspot.gr είναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία σας.

About Just Out

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου