ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΚΑΡΙΕΡΕΣ.

Εσείς που ανεβάζετε και κατεβάζετε καριέρες . Μπορεί για κάποιους να ήταν ο ατάλαντος όμως απέδειξε ότι ήταν αυτός που έβαλε έναν στόχο και τα κατάφερε .4 χρόνια όπως έλεγε και το τραγούδι του έμεινε κοντά μας ήρθε ξαφνικά ,έφυγε ξαφνικά , όμως άφησε το δικό του αστέρι γιατι πάντα θα λένε «τυπού Παντελίδη

«.Ακόμα και αν φτάσουν ψηλότερα από τον Παντελή η απλά μείνουν στην αφάνεια  . Ξέρετε πόσες ωραίες φωνές υπάρχουν στο you tube? .Μέσα σε λίγο διάστημα μιλούσαν όλοι για το φαινόμενο Παντελίδη!!!

Ο Παντελής ανήκε στις κατηγορίες ΣΑΓΑΠΩ,ΣΕ ΜΙΣΩ,ΣΕ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ,ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ !!!
Πολλοί αναρωτηθήκαν γιατί τόση αγάπη στον Παντελή οι απαντήσεις είναι πολύ απλές
Ο κόσμος ταυτίστηκε μαζί του γιατί αυτός ο « ατάλαντος» μίλησε στις ψυχές μας και σίγουρα όλοι σε κάποιον χωρισμό τους δεν έβαζαν ένα τραγούδι του αλλά όλη την playlist του . Είπαν ότι όλα τα τραγούδια του ήταν ίδια , ναι αλλά αυτόν τον Παντελή θέλαμε , αν αργότερα άλλαζε θα τον έλεγαν εμπορικό . Δεν τον είδε κανείς σαν star αλλά σαν κάποιον δικό μας που έβαζε το πάθος του σε μια κιθάρα και τραγουδούσε . Στίχοι που όλοι νιώσαμε δικούς μας γιατί τους έλεγε ένας από εμάς .
Το πιο σημαντικό ήταν ότι έδωσε ελπίδα σε όλους ότι αν κυνηγάς το όνειρο σου θα το καταφέρεις .Την επιτυχία του Παντελίδη την ένιωσε ο κόσμος δική του ,το δικό τους παιδί τα είχε καταφέρει . Εκείνος ο youtubas με το ντεκόρ όχι ενός στυλίστα αλλά το δικό του ακόμα και αν κρίθηκε άσχημα…
Δεν τον αγκάλιασε τυχαία ο Βασίλης Καρράς πολλά χρόνια επιτυχίας στην πλάτη του για να πέσει έξω  όπως και τόσοι  άλλοι καλλιτέχνες Καθόλου τυχαία η επιτυχία του.
Λογικό λοιπόν  όταν όλοι έπεσαν πάνω του , να εναντιώθηκε ο κόσμος και τώρα με τον θάνατο του να έβγαλαν την πικρία τους , την έβγαλαν γιατί πείραξαν το δικό τους παιδί . Βεβαία τον έκριναν σαν καλλιτέχνη και σίγουρα όλοι στεναχωρήθηκαν για τον Παντελή το νέο παιδί που έχασε την ζωή του, άσχετα αν δεν  άκουγαν την μουσική του. Ειδικά όσο αφορά το γεγονός με την Κύπρο δεν νομίζω ότι κανείς πίστεψε ότι ήθελε να ντροπιάσει την Κύπρο ,σίγουρα κατάλαβαν ότι ήταν απερισκεψία  απλά περίμεναν την λάθος κίνηση .
Εσεις που ανεβάζετε και κατεβάζετε καριέρες.
Δώστε λοιπόν σε όλα τα παιδιά φτερά στα όνειρα τους, μην τους τα κόβετε .
Ακούσαμε πολλά, είδαμε πολλά, ο κόσμος έκρινε…
Τον Φεβρουάριο χάσαμε 3 παλικάρια στο καθήκον και σίγουρα όλη η Ελλάδα θρήνησε και κάποιοι ενοχλήθηκαν για την τόση φασαρία που έγινε με τον Παντελή .
Πολλά παιδία χάνονται, 3  τουλάχιστον την ημέρα στην άσφαλτο .
Αν ο κόσμος έδειξε όλη αυτή την συμπόνια εκτός από τα όσα περιγραφώ στο κείμενο , είναι γιατί  νιώθει τον κάθε καλλιτέχνη κομμάτι του και είναι λογικό , είναι αυτός  που τον ακούνε όλη μέρα .
Πάντα πιστεύουμε ότι οι καλλιτέχνες είναι αθάνατοι και ο θάνατος του ήταν ξαφνικός .
Στις 18 Φεβρουαρίου έφυγε το δικό μας παιδί και κανείς δεν μπορεί να το πιστέψει, ίσως έτσι ήταν της καρδιάς του το γραμμένο…
Γιατί  Παντελή ?
είχες τόσα να δώσεις , γιατί να μην είναι μια φάρσα όπως έχουν πεθάνει τόσο κόσμο, το μισώ όταν το κάνουν αλλά αν ήταν φάρσα ειλικρινά θα τους φιλούσα.
Τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες που συνόδεψαν τα παιδία τους είναι ότι χειρότερο μπορεί να γίνει .
Share on Google Plus
To tzast-aout.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος, καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών. Τα θέματα του tzast-aout.blogspot.gr είναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία σας.

About Just Out

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου