Το λέει και το BLOOMBERG!H ΕΛΛΑΔΑ πρέπει να πάει με τη ΡΩΣΙΑ!Ο Πούτιν θα νικήσει...


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος κυκλοφόρησε ο ‘Καζαμίας’ του Bloomberg που προβλέπει πως θα κυλήσει η νέα χρονιά σε διεθνές επίπεδο.
Ξεκινάμε λοιπόν στα, ομολογουμένως πιθανότατα σενάρια, που δημοσίευσε το διεθνές μέσο. Η Μαρί Λεπέν θα κερδίσει τις εκλογές στη Γαλλία και θα ξεκινήσει τις διαδικασίες για την έξοδο της χώρας από την Ευρωζώνη. Μετά δηλαδή το Brexit, το Frexit θα συμβεί.
Η Τερέσα Μέι θα αντικατασταθεί από Πρωθυπουργό , ένθερμο υποστηρικτή του Brexit που θα επιταχύνει τις διαδικασίες εξόδου του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ε.Ε.
Στην Ιταλία θα κερδίσει τις εκλογές το κόμμα των 5 Αστέρων, του Πέπε Γκρίλο που θα προχωρήσει σε δημοψήφισμα για τη επαναφορά της λιρέτας.
Στις ΗΠΑ θα εκτοξευτεί η δημοτικότητα του Τραμπ, λόγω της φορολογικής του πολιτικής, αλλά θα συναντήσει μεγάλες αντιδράσεις από τους φοιτητές και κυρίως από την Καλιφόρνια, για τις κοινωνικές αλλαγές που θα επιφέρει. Ο διεθνής όμως απομονωτισμός των ΗΠΑ (θα εφαρμοστεί από τον Τραμπ) θα οδηγήσει σε κενό ισχύος στον Πλανήτη, κενό που θα καλύψουν στην Ασία, η Κίνα και στην περιοχή μας, η Ρωσία.
Η ισχυροποίηση της Ρωσίας είναι προφανές πως δημιουργεί τη βέλτιστη συγκυρία για τη χώρα μας. Πρέπει επιτέλους η ελληνική διπλωματία να πάψει να αντι-δρα και να δράσει ή ακόμα καλύτερα να προ-δράσει…








ΠΗΓΗ: voicenews.gr

Share on Google Plus
To tzast-aout.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος, καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών. Τα θέματα του tzast-aout.blogspot.gr είναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία σας.

About Just Out

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου