Τσίπρας: 13η σύνταξη σε χαμηλοσυνταξιούχους κάτω των 850 ευρώ


Φοροελαφρύνσεις για τα νησιά που επιβαρύνθηκαν με την αύξηση του ΦΠΑ και για τους χαμηλοσυνταξιούχους που έχασαν εισοδήματα από την απώλεια του ΕΚΑΣ ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας μίλησε για εξαιρετικα σημαντική απόφαση του Eurogroup, έτσι ώστε να καταφέρει η χώρα να βγει στις αγορές.
Σημείωσε πως είναι δέσμευση της κυβέρνησης κάθε πόρος που εξοικονομείτε να διατεθεί σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και σε ανθρώπους που βιώνουν πιο έντονα την οικονομική κρίση.
Δήλωσε πως από την υπεραπόδοση των δημοσίων εσόδων θα διατεθούν χρήματα στους χαμηλοσυνταξιούχους. Δήλωσε πως θα δοθεί 13η σύνταξη σε όσους συνταξιούχους έχουν χάσει τη σύνταξή τους. Συγκεκριμένα τόνισε πως η 13η σύνταμη θα δοθεί σε 1.600 συνταξιούχους με σύνταξη κάτω των 850 ευρώ.
Ανακοίνωσε επίσης μέτρα στήριξης των νησιών εκείνων που έχουν υποστεί τις συνέπειες από την προσφυγική κρίση. Για αυτά τα νησιά εξήγγειλε πως θα γίνει αναστολή της αύξησης του ΦΠΑ.

cnn.gr
Share on Google Plus
To tzast-aout.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος, καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών. Τα θέματα του tzast-aout.blogspot.gr είναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία σας.

About Just Out

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου