ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ!Αυτοί είναι οι ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ των ΤΟΥΡΚΩΝ στην ΕΛΛΑΔΑ!Δίκτυο έχουν στήσει...


Γερμανός συνταξιούχος που ζει μόνιμα στην Ελλάδα και είχε συλληφθεί πριν από δύο χρόνια με την κατηγορία της κατασκοπείας, καταδικάστηκε σε 14 χρόνια φυλάκιση.
Ο ίδιος ο Γερμανός ομολόγησε στο δικαστήριο πως ανήκει σε δίκτυο Γερμανών (αλλά και άλλων δυτικοευρωπαίων συνταξιούχων) που ζει μόνιμα στη χώρα μας και κατασκοπεύει για λογαριασμό των Τούρκων.
Η σύλληψη του 65χρονου έγινε πριν από δύο χρόνια στην Κω.
Στις 15 Οκτωβρίου 2014 ο Γερμανός συνελήφθη από την Ελληνική Αστυνομία. Τον εντόπισαν να φωτογραφίζει ένα ελληνικό φυλάκιο μέσα από το αυτοκίνητό του. Η έρευνα της Αστυνομίας οδήγησε στην εύρεση (στο σπίτι του συνταξιούχου), έγγραφα στην τουρκική γλώσσα, κάμερες και διάφορους φακούς μακρινής εστίασης και πάρα πολλά στικάκια μνήμης.
Ο ίδιος ο 65χρονος Γερμανός κατάσκοπος παρακολουθούσε για λογαριασμό των Τούρκων και τις κινήσεις της Frontex παραδέχθηκε στο δικαστήριο ότι στρατολογήθηκε από την τουρκική υπηρεσία πληροφοριών, γνωστή ως MIT, το 2011 όταν ζούσε στην Τουρκία.
Μάλιστα παραδέχτηκε πως οι τουρκικές Αρχές του είχαν κόψει μισθό 2.000 ευρώ που τα κατέθεταν κάθε μήνα στον τραπεζικό του λογαριασμό στη Γερμανία, ενώ είχε εντολή να συναντάται με τους Τούρκους πράκτορες στη Γερμανία, ποτέ στην Ελλάδα ή στην Τουρκία.








ΠΗΓΗ: voicenews.gr
Share on Google Plus
To tzast-aout.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος, καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών. Τα θέματα του tzast-aout.blogspot.gr είναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία σας.

About Just Out

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου